Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A három galiba liba - Márton napi kacagós játék

A három galiba liba - Márton napi kacagós játék

Kacagtató Márton napi mesebábjáték három libával, sok gágogással, Morzsi kutyával, nem utolsósorban pedig közös bábkészítéssel, a Manócska Társulat előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 10:00

Egy különleges Márton napi mesére hívunk minden kicsit és nagyot, ugyanis a bábelőadás után a gyermekek elkészíthetik a mesében látott egyik galiba liba kistestvérét, amit természetesen haza is vihetnek magukkal ajándékba. A puha zoknibábot a legkisebbek is el tudják készíteni. A gyerekeknek csak kitömni kell majd, no és persze életre kelteni a kis libust. Az arc/csőr/lábikó részeit több előre kivágott sablon közül Ti választjátok majd ki, ezeket pedig ragasztópisztollyal rögzíthetjük majd nektek.
Így nemcsak a mese élményével lesztek gazdagabbak, hanem egy kézzel fogható ajándékkal is!
Gyertek el, és játsszunk együtt egy jó kis Márton napi mulatságban!

S hogy miről szól a mese? A három galiba kisliba gondol egyet és elindul kirándulni. Barátjuk, Morzsi kutya óva inti őket, hiszen a ravaszdi róka bizony libahúst kíván. Persze számtalan kalandba keverednek még útjuk során, és hogy elkapja-e őket a róka, vagy sikerül-e megmenekülniük, az csak a mese végén derül ki. Szereplők: Gi, Gá, Gigágá, a három galiba liba, Morzsi kutya, Cili cica, Róka Rudi, Briki és Breki, a két békatestvér, Gazdasszony.

A terem befogadóképessége véges, illetve figyelnünk kell a biztonságra is, ezért a jegyek korlátozott számban érhetőek el.
A résztvétel, illetve a tényleges helyfoglalás a jegy megvásárlásával történik.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!