Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A GRÖNHOLM MÓDSZER, Színmű egy részben -  a Manna Produkció előadása (Csak 15 éven felülieknek!)

A GRÖNHOLM MÓDSZER, Színmű egy részben - a Manna Produkció előadása (Csak 15 éven felülieknek!)

A fergeteges katalán állásinterjú-krimi kihagyhatatlan színpadi változata a budapesti Centrál Színházból!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 12. kedd, 20:00

„A darab minden lehetséges szinten játék: a szereplők egymással játszanak, és a néző is annak a játéknak a része, amelyben ki kell találni a szereplők valódi kilétét, azt, hogy mi az igazság és mi a hazugság, ha egyáltalán különbséget lehet tenni.” – Jordi Galceran

Négy pályázó – három férfi és egy nő – felvételi beszélgetésre érkezik egy multinacionális vállalathoz, ahol kereskedelmi igazgatót keresnek. A korábbi szűrőkön már átjutottak – ez lesz az utolsó megmérettetés. A jelentkezőknek azonban a hagyományos interjú helyett meglehetősen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarrabb és feszültebb helyzeteket teremtenek… Vajon mi mindenről hajlandóak lemondani, hogy megszerezzék az állást? Milyen erőfeszítéseket tesznek, meddig képesek elmenni ebben a harcban? Vannak-e tabuk, morális határok? S vajon mindenki az-e, akinek mutatja magát?

A kortárs katalán szerző, Jordi Galceran több művét is bemutatták már Magyarországon, de az állásinterjú-helyzetet feldolgozó A Grönholm-módszer – mely valós kiválasztási eljárásokon alapul, és melyből A módszer címmel 2008-ban nagy sikerű filmváltozat is készült – kétségtelenül a legnépszerűbb. A darabot a 2003-as barcelonai bemutatót követően nem csak hazánkban, de a világ számos országában is sikerrel játsszák.

„A történet remekül lavírozik a dráma és a komédia között… Vannak darabok, amiket egyszerűen látni kell, és A Grönholm-módszer is ilyen. A kérdések és a kételyek, amiket felvet, mindannyiunkat érintenek. Álláskeresőknek a megnézése pedig kötelező.” – Corn & Soda

Szereplők:
Ferran: Simon Kornél
Merce: Botos Éva
Enric: Ficzere Béla
Carlos: Vass György

Dramaturg: Duró Gábor
Zenei munkatárs: Wittek Béla
Díszlet: Huszár Andrea
Jelmez: Kovács Andrea
Produkciós vezető: Gáspár Anna

Rendező: Baksa Imre

A Manna Produkció előadása

Az előadást 15 éven felüli nézőink számára ajánljuk.

Jegyek: 3 900 Ft

Az egyrészes előadás hossza: 100 perc

További előadásképek és videó: www.kolcseykozpont.hu

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

bohózat két felvonásban

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!