Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A fantázia világa - Kanyar Adrienn

A fantázia világa - Kanyar Adrienn

Kanyar Adrienn pécsi zongoraművész, tanulmányai alatt ismerkedett meg az olasz származású Anna Fioréval, akivel már akkoriban rendszeresen kamarazenéltek együtt. Jelenleg négykezes programjuk a nápolyi Piano City Fesztiválon debütál március végén, amelynek műsorára a két híres f-moll Fantáziát tűzték szólóműsorszámaik mellé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 18. szombat, 19:00

A fantázia világa - Kanyar Adrienn zonogoraestje

Kanyar Adrienn pécsi zongoraművész, tanulmányai alatt ismerkedett meg az olasz származású Anna Fioréval, akivel már akkoriban rendszeresen kamarazenéltek együtt. Jelenleg négykezes programjuk a nápolyi Piano City Fesztiválon debütál március végén, amelynek műsorára a két híres f-moll Fantáziát tűzték szólóműsorszámaik mellé. Személyes és az olasz-magyar barátság nevében műsorukat mind kettejük hazájában, így Magyarországon is előadják.

Műsor:
Rameau: Gavotte avec six doubles
Mozart: f-moll Fantázia (K. 608)
Prokofiev: Sonata (No. 1)
Schubert: f-moll Fantázia (D 940)

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!