Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


A CSODÁLATOS CINEGEMADÁR - Tatay Színház

A CSODÁLATOS CINEGEMADÁR - Tatay Színház

Olasz népmese alapján.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 6. szombat, 11:00

Ez az olasz népmese egy kisfiú és egy csodálatos cinegemadár barátságáról szól. Mi kell ahhoz, hogy valaki a barátunk legyen? Hogyan törődünk azzal, aki mellénk szegődik? Olasz népzenével kísért vidám kalandos történet Petiről és az aranyat tojó cinegemadárról.

 

Játssza: Tatai Veronika
Időtartam: 40 perc
Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!