Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


5 & 9 • TAO Dance Theater

5 & 9 • TAO Dance Theater

Az 5 című darabban öt táncos szoros fizikai kapcsolatot tart fent egymással, amely a darab teljes időtartama alatt a kötél szálaihoz hasonlóan egyesíti őket. A testek összekapcsolódása és szétválása összefonódik az egymást kölcsönösen támogató mozdulatok és a testek alakzatainak folyamatos változásai révén.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 8. szerda, 19:00

Úgy tűnik, hogy az összefonódó és felhalmozódó testek egy élő építményre gyakorolnak hatást, amelyen a térbeli konstrukciók és az emberi létezés korlátainak sokszínű lehetőségeit vizsgálhatjuk a maguk végtelen összetettségében. Xiao He, a zeneszerző az 5 zenéjében a Fémet,a Fát, a Vizet, a Tüzet és a Földet ötvözi. A változás és a változatlanság között zajló felszabadult játék egy szinte látható zenekart teremt, amely hibátlanul egészíti ki a tánc nyújtotta élményt.

A 9 jelentősen eltér a TAO korábbi munkáitól, és egy olyan jelenetet mutat be, amely összefoglalása, ám egyben gazdagabb interpretációja is a lezárt és befejezett "Körkörös mozgásrendszernek", amelyet eredetileg a TAO Dance Theater dolgozott ki. A mozgó testek közötti kapcsolat kikerül ebből a rendszerből, majd ismét meghatározást kap, ezzel hozva létre azt az önmagában is azonosítható koreográfiai szótárat, amely a kilenc táncos mozgását irányítja a 9-ben. Ezek a mozdulatok a „káosz” alatt rejlő kódszerű rendszert képeznek.

Előadók: Duan Ni (5), Huang Li (5&9), Ming Da (5&9), Yan Yulin (5&9), Guo Huanshuo (5&9), Zhang Qiaoqiao (9), Fan Min (9), Liu Xichao (9), Yi (9), Huang Ting (9)

Zene: Xiao He
Próbavezető: Duan Ni
Világítástervező: Tao Ye, Ma Yue
Jelmez: Tao Ye (5&9), Duan Ni (5&9), Li Min (5)
Koreográfia: Tao Ye

Ajánlatunk


zenés party két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!