Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


3x j(A)zz! - Marina and the Kats
2

3x j(A)zz! - Marina and the Kats

A MARINA AND THE KATS egyedülálló neo-swing hangzást képvisel, amihez sokfelől merít ihletet – akár a csendből is, bár koncertjeik alapvetően derűs események. Előfordul, hogy a M&TK politikai hangot is megüt anélkül, hogy erkölcsileg ujjal mutogatna, olyan történeteket mesél, amelyek megmozgatnak és nyomot hagynak..

3x j(A)zz! - Marina and the Kats

Közreműködik:
Marina Zettl - ének
Thomas Mauerhofer - akusztikus gitár, vokál
Harald Baumgartner - ütőhangszerek, gitár, vokál
Peter Schönbauer - bőgő, vokál

A MARINA AND THE KATS nem bálványozza a múltat, ellenben gátlástalanul használja föl saját zenei otthonának kialakításához a jelenben. Mi történik, ha a nosztalgia varázsát ötvözzük az idő lüktetésével? A MARINA AND THE KATS egyedülálló neo-swing hangzást képvisel, amihez sokfelől merít ihletet – akár a csendből is, bár koncertjeik alapvetően derűs események. Előfordul, hogy a M&TK politikai hangot is megüt anélkül, hogy erkölcsileg ujjal mutogatna, olyan történeteket mesél, amelyek megmozgatnak és nyomot hagynak jóval azután is, hogy az utolsó hang már a csend üregébe pottyant. A zenekart vezető, minden lében kanál Marina kifejező hangjával és szuggesztív dobolásával babonázza meg a közönséget. A négyesfogat egyik védjegye ugyanis, hogy a koncert során egymásnak adják a dobverőt. A világ legkisebb big bandje (ahogy magukat aposztrofálják), mely a régmúlt idők profán zenéjének ad létjogosultságot a jelenben, abszolút újdonságszámba megy.

A csapat Small című 2016-os debütáló albuma nagy sikert aratott, a lemezbemutató turné során az Opus közönségét is pillanatok alatt elvarázsolták. Egy évvel később a Marina & The Kats újra stúdióba vonult, melynek eredménye a Wild című dupla vinyl album lett, rajta nem kevesebb, mint 16 új dallal. A zenekar harmadik születésnapját az Opusban is megünnepelte 2018-ban, amikor a közönség fergeteges koncert során merítkezhetett meg a swing korszak juke jointjainak és báltermeinek sodró hangzásában.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánló


Tavaly decemberben Bródy Jánost láttuk vendégül a KMO színpadán. Idén novemberben pedig Zoránnal…

Néhány évvel ezelőtt egy néprajzi hangarchívumban kutakodott Oliver Zahn, amikor beleütközött egy dalba,…