Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó
2

30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó

A 30 éves Magyar Jazz Szövetség mindmáig az egyetlen, a műfajjal foglalkozó, nyitott társadalmi szervezet. Az Opus Jazz Clubbal partnerségben létrejött sorozatban a magyar jazz élvonalában alkotó, kiváló előadóművészek lépnek pódiumra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 11. szerda, 20:00

30 Év Jazz / Bolba Éva - Szili Róbert Duó

KÖZREMŰKÖDIK:
Bolba Éva - ének
Szili Róbert - gitár

A 30 éves Magyar Jazz Szövetség mindmáig az egyetlen, a műfajjal foglalkozó, nyitott társadalmi szervezet. Az Opus Jazz Clubbal partnerségben létrejött sorozatban a magyar jazz élvonalában alkotó, kiváló előadóművészek lépnek pódiumra. A koncertek létrejöttét, az "Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása programban" kiírt pályázati forrásból az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatja.

Bolba Éva énekes és Szili Róbert gitáros 15 évvel ezelőtt álltak először együtt színpadra. A köztük kialakult harmonikus zenei kapcsolódás eredményeképpen született meg a duó. Együttműködésükhöz eddig hat lemez, valamint számtalan fesztivál- és klubkoncert kötődik, nem csak hazánkban, de Európa hat országában, valamint az USA-ban is. A duó gazdag hangzásvilága éppoly törékeny és intim, mint amennyire vad és szenvedélyes. Az érzelmek teljes skáláját felvonultató improvizációkkal és gazdag technikai megoldásokkal érdekes utazást sejtet a hallgatók számára. A koncertre látogatók a két művész életútját ismerhetik meg pályafutásuk legfontosabb jazz dalain keresztül.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!