Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


3 x j(A)zz! / Shake Stew (AT)

3 x j(A)zz! / Shake Stew (AT)

Idén már ötödik albumával jelentkezik a mára jelenséggé vált osztrák Shake Stew. A Heat című lemezen zenei világuk teljes pompájában ragyog fel: fülbemászó, látszólag egyszerű dallamok lépésről lépésre fokozódnak egyre sűrűbb ritmusok őrjöngő orgiájává.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 20:00

A két dobosból, két nagybőgősből és három fúvósból álló zenekar hangszer-összeállítása szokatlan, ám egyúttal elengedhetetlen alkotóeleme annak a magas energiájú hangzásnak, amely akár a Shake Stew védjegyének is nevezhető, és hírnevük alapját képezi. A felállást guembri (marokkói basszuslant) és fuvola egészíti ki, még több telítettséget kölcsönözve a hangok komplex egyensúlyának és egybeeolvadásának.

A Shake Stew 2016-os bemutatkozása a saalfeldeni jazzfesztiválon, s az azt rövidesen követő The Golden Fang című debütáló albumuk látszólag a semmiből robbant be az európai jazzéletbe. A hipnotikus afrobeat és a jazz groove-ok hihetetlen energiájú elegyéből alkotott zenéjük nemcsak a hazai porondon, de Európa-szerte is azonnal ismertté tette őket. Az üstökösként felfelé ívelő pályájú fiatal bőgős, Lukas Kranzelbinder vezette csapat élő fellépései minden alkalommal tűzbe hozták közönségüket, amit második lemezük, a Rise and Rise Again – a karizmatikus londoni szaxofonos, Shabaka Hutchings vendégszereplésével – még tovább fokozott.

2019-ben a Shake Stew harmadik, Gris Gris című stúdióalbumával folytatta neves német díjakkal szegélyezett diadalmenetét. Mivel a zenekar félmegoldásokkal sohasem érte be (az album első kislemeze például 19 perces), a Gris Gris dupla album lett abból, ami a legjobb bennük: tüzes jazz és transzszerű groove-ok, táncra hívó pulzálás és spirituális jazz kitörések magas oktánszámú keveréke.

Közreműködik:

Lukas Kranzelbinder - nagybőgő, guembri
Astrid Wiesinger - altszaxofon, stritch
Johannes Schleiermacher - tenorszaxofon
Martin Eberle - trombita
Christian Wendt - nagybőgő
Nikolaus Dolp - dob, ütőhangszerek
Herbert Pirker - dob, ütőhangszerek

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!