Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


23/24 Ahogy tetszik újratöltve
3

23/24 Ahogy tetszik újratöltve

Táncolják a GG Tánc Eger táncművészei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 19. kedd, 19:00

Shakespeare egyik legismertebb vígjátékában egymás ellen fordulnak testvérek, fiatalok szerelmesek lesznek egymásba, nevetnek és sírnak, álalakba bújnak, elvesztik majd újra megtalálják egymást, és felbukkan egy szomorú bohóc is, akinek mindenkiről megvan a véleménye.
Ezt a klasszikus történetet dolgozza fel a tánc nyelvén a Harangozó-díjas Kulcsár Noémi, aki sajátos groteszk és abszurd humorával keres mai megfelelőket Shakespeare különc figuráinak, miközben a GG Tánc Eger táncosainak segítségével színpadra állítja a klasszikus komédiát, amelyben „színház az egész világ!”
Koreográfus:
Kulcsár Noémi, Harangozó-díjas, a Kulcsár Noémi-Tellabor vezetője.

Táncolják:

Rozalinda: Anna Manetti

Orlando: Emődi Attila

Olivér: Plita Márk

Célia: Marialaura Savino

Juacques: Kalmár Attila m.v.

Csűr: Novák Laura

Csavar: Varga Dániel

Phoebe: Federica Usalti/Kis Viktória

Silvius: Hung-Ming Pan

Charles: Hung-Ming Pan

 

Oroszlán: Ellenbacher Kamilla

Előadás időtartama: 1 óra szünet nélkül

 

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap szeptember 1.)

ESŐNAP: 2023.08.25. 20:30

Ajánló


Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre egy 2018-as ködös januári napon teljesen…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!