Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


22/23 Zenthe Nyár: Csókos asszony
7

22/23 Zenthe Nyár: Csókos asszony

Engedje, hogy a Csókos asszony fülbemászó dallama és szellemes története elvarázsolja Önt! Legyen részese egy vidám, pezsgő hangulatú estének a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 16. szerda, 20:30

22/23 Zenthe Nyár
Csókos asszony
Esőnap: augusztus 17. 20.30

A Zenthe Ferenc Színház nagyszabású operettje most a szabadtéri színpadon várja a műfaj kedvelőit! Élő zenekar, tánc és fergeteges szórakozás a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron!

Az előadás a WS Tüzép támogatásával valósul meg.

Józsefváros ünnepel, mert a Nagytemplom utcai talált gyerekből primadonnává vált Pünkösdi Kató, óriási sikert aratott a Csókos asszony című operett főszerepében. Kató nevelőapja, Kubanek pazar vacsorát szervez, amelynek fénypontjaként Dorozsmai Pista, Kató szerelme végre megkérheti a lány kezét. Látszólag minden adott a felhőtlen folytatáshoz, csakhogy az ünneplés egy szempillantás alatt fordul botrányba, mert a jegygyűrű egy kis éjszakai mulatozás áldozatává vált.  És amíg a gyűrű sehol, addig egy újabb férfi érkezik a bérház szegényes udvarába, Báró Tarpataky, a dúsgazdag mecénás, aki felajánlja pártfogását Katónak. Az ígért fényűzés, a csillogó élet igazán csábító. De hogy kiállja-e a próbát a szerelem, és ki kinek a nyakába borul végül, arra majd válaszol a női szív.

Az előadás meghívást kapott az ország legnevesebb operett fesztiváljára, a VI. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválra (2023. június 17.)

Rendező: Kis Domonkos Márk
Közreműködik: Egri Szimfonikus Zenekar, GG Tánc Eger, Thália Tanoda növendékei

Helyszín: Salgótarján, Fő tér, Szabadtéri színpad

Ajánlatunk


Jöjjenek, ünnepeljünk együtt a Fun Fiction — Mókás képzelgés című táncelőadáson!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!