Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok
2

16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok

Szeptember 25. és 27. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 16. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amelynek támogatója a Horvát Köztársaság Nagykövetsége.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 9:00

16. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok
2020. szeptember 25–27.
fehérvárcsurgói Károlyi Kastélypark

Szeptember 25. és 27. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 16. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amelynek támogatója a Horvát Köztársaság Nagykövetsége. Európai díszvendég országok az idén EU-elnökséget ellátó Horvátország és Németország mellett Franciaország.

A standokon faiskolák, kertészek, termesztők és gyártók, növényspecialitások beszállítói, kerti kiegészítők és bútorok gyártói, művészek és kézművesek, szakmai szövetségek, tájépítészeti és kertészeti iskolák termékei várják az érdeklődőket.

A szombati és vasárnapi programok számos gyermekprogramot kínálnak és több konferencia-előadás kerül megrendezésre, a szülőknek pedig lehetőséget biztosítunk arra, hogy óvónőkre bízzák legkisebb gyermekeiket, mialatt tesznek egy sétát és vásárolnak a kiállításon. Ebben az évben is szavazhatnak a látogatók a legszebb standra, amelynek díját (egy franciaországi utazást) a Károlyi József Alapítvány és a Párizsi Balassi Intézet szponzorálja. A programokat idén is szakvezetett botanikai séták gazdagítják.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjére szeptember 25-én, pénteken és 26-án, szombaton, 17 órakor kerül sor.

Nyitvatartás:
- szeptember 25. péntek: 14.00 - 19.30
- szeptember 26. szombat: 9.00 - 19.30
- szeptember 27. vasárnap: 9.00 - 19.30

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

keserves bohózat két részben

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!