Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Zuglói Nyári Színház 2017. / Toljad, Kisanyám!
2

Zuglói Nyári Színház 2017. / Toljad, Kisanyám!

Éled az életed, ha minden jól megy, boldogan. Hisz számodra oly sok kedves ember vesz körül: a szerető párod, család, barátok, jól megy a munka, bulizni jársz, házat, jövőt építesz, saját családot tervezel… Ám egyetlen teszt és két kicsi csík mégis megváltoztat mindent!…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 25. péntek, 20:00

Elindul egy „utazás”, és amíg pociból pocak lesz, kiderül, hogy eddig maximum nyolcszög volt az a bizonyos kereknek hitt Élet, mert teljes egésszé csak most, a Pocaklakóval válhat, aki ugyan még úton, de máris nagyon jelen van. Egy csoda készülődik ott bent. Egy kis lélek szülőket választott magának, és 9 hónapot ad a felkészülésre. 280 nap… Egyszerre tűnik kivárhatatlanul soknak és ijesztően kevésnek. 280 nap, amibe belesűrűsödik egy féléletnyi hányinger és uborka-fagyi- kombó, tengernyi boldogság és egy sivatagnyi kétség, nevetés, sírás, sírvanevetés – egy új élet alakul, és nem csak a pocakban…habár minden akörül forog.
Kutatások igazolják, hogy az embernek vannak emlékei magzati időből, a születés pedig egy életre meghatározó élmény lehet. Így a várandósság, a születésre való felkészülés olyan téma, ami minden korosztályt érint és érdekel. Ezért ihlette az előadást ez a roppant fontos és izgalmas időszak, melynek hétköznapi valóságáról talán méltatlanul kevés színpadi mű szól.
Most Krajcsi Nikolett (aki maga is épp várandós) mesél valós idejű, megélt és összegyűjtött kismamaélményekről, mely mindenkinél más ugyan, mégis minden Kismama és Kispapa önmagára ismerhet az olykor mulatságos, olykor megható történetekben.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!