Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


ZENITH x ICEBEACH CLASSIC'S

ZENITH x ICEBEACH CLASSIC'S

Két legendás club a Zenith és a most már 11. szezonjában járó Ice Beach várja vissza azokat a rajongókat akik ebben a két clubban élték át bulizós korszakukat de természetesen mindenkit szívesen látunk aki kedveli az elmúlt több mint másfél évtized zenéit bármilyen stílust is kedvelt anno!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 21:00

A 2000-es években a Zenithben kialakult 3 stílusban 3 partysorozat. Ezeket "updateljük" hiszen augusztus 12-én 1 belépővel 3 különböző helyszínen hallhatod a kedvenceket!

Természetesen külön színpadot kap Sterbinszky, Budai és Newl akik felelevenítik az aranykor legnagyobb techno house és trance sikereit! A teljesség igénye nélkül egy két momentum. Bizonyára emlékeztek még Sterbinszky és az akkori N1 amerikai dj Robbie Rivera párosára a Zenithben vagy épp Budai 8 órásra tervezett all night longjára amire Imi még rápakolt egyet kettőt :) ! De felhozhatjuk a legnagyobb sztárok Zenithes bulijait, hogy csak a három Marko-t említsük: Marco Carola Marco Bailey és Marko Nastic!

Külön színpadot kap az I Love The 2000’s hiszen a jelenleg is futó partysorozatunk pontosan a 2000-es évek elejének hands up zenéire támaszkodik, Náksi, Erős és Spigi valamint Tommy B. lép fel ezen a színpadon!

Lesz még egy stage melyen elsősorban az Ice Beach kezdeti időszakára fogunk nosztalgikusan visszaemlékezni Bárány Attilával a Muzzaikkal és Tommy B.-vel, ők az elmúlt évtized második felén keltezett lemezeket játsszák majd de a közelmúlt zenéi is a tárban lesznek!

STAGE 1
(TECHNO,HOUSE ,TRANCE)

STERBINSZKY
BUDAI
NEWL

STAGE 2:
I LOVE THE 2000'S
(HANDS UP)

NÁKSI
ERŐS & SPIGI
TOMMY B.

STAGE 3:
(FUNKHOUSE, HOUSE, ELECTRO,EDM)

BÁRÁNY ATTILA
MUZZAIK
TOMMY B.

Ingyenes partybuszok indulnak Dorog Fortuna elől 22:15-kor, Esztergom Bástya elől 23:00-kor! Beachről vissza Esztergomba 04:00-kor, Dorogra 04:30-kor!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!