Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Yin és Yang - MoTus Dance Company / Hangutazók

Yin és Yang - MoTus Dance Company / Hangutazók

Táncszínház és Élőzenei meditációs koncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 14. szerda, 19:00

A MoTus Dance Company és a Hangutazók formáció közös estje.

A Bethlen Téri Színház művészi és műfaji megkötés nélkül biztosít lelkes, ambiciózus fiatalok számára lehetőséget színpadi bemutatkozásra az Ambíció sorozat keretében.

Az előadás időtartama 60 perc

MoTus Dance Company: YIN

Két fiatal táncművész gondolatai a nők szerepeiről, amelyeket megkomponált, színpadias és parodisztikus jelenetekkel mutatnak be. Kifejezőeszközük a kortárstánc, amelyben megjelenik az indiai tánc és a Kung fu formavilága is. Sokféle asszociációval dolgoznak, azonban konkrét mondanivalójuk sokszor csak a sugallás szintjén jelenik meg, mint például a női szeszély, a szexizmus és az erőszak. A sok szerep után végül a tiszta tánc lesz az, amely elmossa a kérdésfelvetéseket és hagyja, hogy csak ők legyenek. Azok akik. Nők.

Az előadást ajánljuk minden érdeklődőnek, 10 éves kor felett.

Alkotók, előadók: Tóth Laura, Závodszky Rita
Jelmez: Leszkó Zsolt

Hangutazók: YANG

Jáger Dávid és Sas András csoportos élőzenés meditációk, hangfürdők és koncertek rendszeres előadói. A formáció 2015 tavaszán Nepálban járt, hogy megismerjék a gyógyító hangtálak tudományát. Az ott szerzett élményeik alapján készítették el az Indulj el című albumukat.

Az est folyamán a Yin és Yang szervesen kapcsolódik össze, mint ahogyan a művészek számára az inspirációként szolgáló keleti kultúrában a zene és a tánc. Az előadás alkalmával a nézőknek is lehetőségük nyílik a hangtálak nyújtotta élmények megtapasztalására.

Az előadást minden korcsoport számára ajánljuk.

Előadók:
Jáger Dávid: sarangi, ghuzheng, sakuchachi, hangtál, gong, csengő
Sas András: hangdrum, hangtál, gong, csengő

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!