Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


VSZF 2017. Az ötödik pecsét (Zalaegerszeg)
3

VSZF 2017. Az ötödik pecsét (Zalaegerszeg)

Sánta Ferenc: Az ötödik pecsét
Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg
színmű

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 6. szerda, 19:00

1944, Budapest, a nyilasterror idején. Egy kiskocsmában a törzsvendégek (egy könyvügynök, egy órás és egy asztalos) és a kocsmáros összegyűlnek. Isznak és beszélgetnek. Abban bíznak, hogy észrevétlenül átvészelhetik a háborút. A filozofálás közepette beleütköznek egy kérdésbe, amely egész éjszaka nem hagyja őket nyugodni: Tomoceuszkakatiti vagy Gyugyu?

Tomoceuszkakatiti egy könyörtelen zsarnok, LucsLucs sziget fejedelme. A paradicsomi szigeten él Gyugyu, a tisztességes rabszolga. Gyugyu nap mint nap ki van szolgáltatva a fejedelem kegyetlenkedéseinek. Gyurica, az órás azon vacillál, hogy ha halála után módja volna feltámadni, kinek a sorsát választaná: a zsarnokét vagy a rabszolgáét? Nincs más opció. Mindenkinek választania kell. Ekkor még nem is sejtik, hogy az elméleti kérdésre rövid időn belül már tettekkel kell felelniük.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!