Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Voices of 2017! / Plácido Domingo’s Operalia Sztárok
8

Voices of 2017! / Plácido Domingo’s Operalia Sztárok

Plácido Domingo’s Operalia Sztárok Győrben! A koncert ingyenes, az InterTicket hálózatában megvásárolható GOLD jegy a következőket foglalja magában:
„Back Stage” belépés
VIP Lounge:
- 19: 00 – 22:00 óra között vehetik igénybe az exkluzív helyiséget.
- szerviz: válogatás a BOCK Pincészet boraiból, különleges falatkák ,édességek, Illy kávék, Coca Cola…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 2. szombat, 20:30

A meghívott Operalia díjazott énekesek az adott évi versenyt követően, immár hagyományosan, elsőként Győr városban lépnek közönség elé.
A több ezres közönséget vonzó szabadtéri koncertet, napjaink egyik legrangosabb hazai operaeseményeként jegyzik.
Az estnek Borkai Zsolt polgármester a házigazdája, dr. Baranyi András Magyarország Rendkívüli és meghatalmazott nagykövete a védnöke.

MARINA COSTA-JACKSON
Operalia 2016 díjnyertese
2017-ben MARIA CALLAS díjat kapott
Metropolitan Opera – Kölni Opera – Párizsi Nemzeti Opera ünnepelt művésze

BORIS PRÝGL
OPERALIA 2017 Birgit Nilsson díjas basszbariton

KONU KIM
OPERALIA 2016 Operakategória díjnyertese, a londoni Királyi Opera művésze

Az est vendége
WIEDEMANN BERNADETT

Állandó közreműködő
GYŐRI FILHARMONIKUS ZENEKAR

Karmester
RISTO JOOST

Moderátor
MESTERHÁZY GYULA

Közreműködők :

Marina Costa-Jackson olasz-amerikai szoprándíva, a 2016-ban megrendezett Plácido Domingo’s Operalia operakategória díjas művésze. A Párizsi Nemzeti Opera, a Kölni Opera, a Walesi Nemzeti Opera és a Metropolitan Opera színpadainak sztárja 2017-ben elnyerte a „Maria Callas Debut Artist of the Year” díjat.

Boris Prýgl az Operalia 2017 Birgit Nilsson - díjasa, a Szlovák Nemzeti Színház vendég magánénekese. A Cseh származású basszbaritont napjaink legkiválóbb fiatal tehetségei között említik.

 Konu Kim a londoni Királyi Opera művésze elsőként lép fel Magyarországon. A Dél Koreában született tenor számos nemzetközi verseny, így többek között a Plácido Domingo’s Operalia 2016 operakategória díjnyertes énekese.

 Wiedemann Bernadett a Magyar Állami Operaház vezető művésze, Európa zenés színpadainak közkedvelt és elismert énekese. Vendégszerepelt Európa csaknem valamennyi országában, valamint Japánban és Brazíliában. Olyan művészekkel dolgozott, mint Polgár László, Jevgenyij Nyesztyerenko, José Carreras.

Mesterházy Gyula Soós Imre-díjas színművészpályafutását a Győri Nemzeti Színház társulatánál kezdte, 2006-tól a Budapesti Kamaraszínház szerződtette. Gyakran szerepel magyar és külföldi filmekben. Együtt forgatott többek között Aidan Quinn-nel, Cynthia Nixonnal, Dominic Cooperrel és Adrien Brodyval. Az M1 és a Duna TV csatornákon komolyzenei dokumentumfilmek moderátora.

Risto Joost az Észt Nemzeti Opera első karmestere, azMDR Lipcsei Rádió Kórus, a Tallinn Filharmonikus Társaság, valamint a Birgitta Fesztivál művészeti igazgatója. A fiatal dirigens Európa legrangosabb koncerttermeinek rendszeres vendége, generációjának egyik legkiválóbb művésze.

Győri Filharmonikus Zenekar

Európa szinte valamennyi országában hangos sikerek jellemezték fellépéseiket, de Ázsia legfontosabb zenei színpadjain, Kínában, Dél-Koreában, Tajvanon is sikerült kivívnia mind a szakma, mind a közönség elismerését. A zenekar 2009 tavaszán a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt, de különleges szakmai elismerést jelent, hogy a Placido Domingo által létrehozott Operalia nemzetközi operaverseny magyarországi gálájának rezidens zenekarává lett kiválasztva és felkérve az együttes.

Az elmúlt évtizedek során híres magyar és külföldi dirigensek álltak a zenekar élén, így például, Sándor János, Medveczky Ádám, Michalis Economou, Lamberto Gardelli, Arvid Jansons, Mariss Jansons, Kertész István, Kobayashi Ken-Ichiro, Kocsis Zoltán, Kovács János, Ludovit Rajter, Yuri Simonov, Gilbert Varga, Carlo Zecchi, Alastair Willis.

 

Plácido Domingo’s Operalia

Ez évben, június 24-29. között Kazahsztánfővárosában, az Asztana Operaszínpadán került megrendezésre napjaink legrangosabb operaversenye. A nemzetközi esemény döntőjét Plácido Domingo dirigálta.

A világsztár tenor 1993-ban alapította a tehetségkutatót, melyet évente más-más országban rendeznek meg. A zsűriben a legmeghatározóbb operaházak, így többek között a Metropolitan Opera, a La Scala Milan, a madridi Királyi Opera, a Los Angeles Opera, és a bécsi Staatsoper vezetői foglalnak helyet. Az Operalia olyan, ma már világsztár énekesek nemzetközi pályáját indította el, mint Rolando Villázón, Elizabeth Futral, Joseph Calleja vagy Erwin Schrott.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Ajánló


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!