Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG

VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG

VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG – Döntő

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 19:00

Itt a HATODIK országos Slam Poetry bajnokság! Eddig öt bajnokságon összesen három bajnokot avattunk, akik minden évben a legjobb 10 versenyző közé jutottak az esedékes Európa-Bajnokságokon.

Évről évre egyre keményebb a mezőny, egyre nagyobb kihívás már a döntőbe kerülés is. Vajon ki lesz a bajnok idén? A hagyományokhoz híven a döntőt egy három napos, maratoni előválogató előzte meg közel 160 indulóval, ahol a zsűri és a közönség kiválogatta azt a 24 főt, akik a tavalyi bajnok Basch Péter mellett idén a döntő mezőnyét alkotják. A bejutottak listája önmagáért beszél: rutinos ob versenyzők, többszörös slam klub dobogósok, országos team slam bajnok és friss újoncok állnak fel a Trafó színpadára.

A produkciókat idén is 5 fős zsűri értékeli: 3 előre felkért szakmai tag, továbbá két zsűritag a közönség soraiból. A zsűri elnöke Palkovits Nóra – Grund Színház színésze, mellette Babiczky Tibor – költő, újságíró – és Süveg Márk Saiid – slammer, rapper, kétszeres országos slam bajnok – lesznek a szakmai zsűri tagjai. Ők öten döntik el, hogy ki állhat fel a dobogóra, ki viszi idén haza a bajnoki trófeát. Emellett a zsűri egy különdíjast is választ, valamint a nézők szavazatai alapján kiosztásra kerül egy közönségdíj is.
 
A beatekért idén is az Amoeba zenekar felel, a látványért pedig a Kiégő Izzók. A házigazdák Mavrák Kata Hugee és Németh Péter Zeek lesznek. A 25 versenyző mellett vendégelőadók is a színpadra lépnek az est folyamán.
 
Konferansziék:
Mavrák Kata / Hugee
Németh Péter  / Zeek
 
Zene:
Amoeba
 
Látvány:
Kiégő Izzók

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!