Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


VI AMEN ATHE SAM… / MI IS ITT VAGYUNK… / DUNA KARNEVÁL

VI AMEN ATHE SAM… / MI IS ITT VAGYUNK… / DUNA KARNEVÁL

A hazai és nemzetközi kulturális párbeszéd részeként a Duna Karnevál mindig kiemelt figyelmet fordított a hazánkban élő nemzetiségek kultúrájának bemutatására. Jelen világunkban egy nemzet önmagában meglévő sokszínűsége példaértékű jelentőséggel bír. Ennek szellemében idén a Városmajori Szabadtéri Színpadon külön műsorsorozatot rendezünk.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 6. kedd, 19:00

A Duna Karnevál Fesztiválon, a Budapesti Nyári Fesztivál szezonnyitó eseményén, közel egy héten át várjuk nézőinket színes programokkal: délutánonként gyerekelőadásokat, esténként koncerteket, valamint hagyományőrző kulturális műsorokat tekinthetnek meg.

Az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Közrendvédelmi Főosztálya által szervezett Roma Ifjúsági Tehetségkutató Ki mit tud? díjazottjainak gála bemutatója.

Közreműködők:

EtnoRom
Oláh Gergő és a Roma Soul
Szilvási Gipsy Folk Band
Duna Művészegyüttes

Zenei szerkesztők: Balogh József, Oláh Gergő, Szilvási István
Koreográfus: Juhász Zsolt
Rendező: Mucsi János

A műsort követően TÁNCHÁZ.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!