Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Váróterem Projekt: Kedd - Kolozsvári7

Váróterem Projekt: Kedd - Kolozsvári7

A Kolozsvári7 keretében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 19:00

“Barabás bácsi szónokol
A titokra fény derül
Testvér apát szül
I-ker- tra-gé- di-a

Keddenként minden újra megismétlődik. Fiktív történetek, amelyekben az illúzió lelepleződik. Családi trauma lappang minden mögött? Egy szándékolt bűntény? Kihallgatás, vagy gyónás? És mi a helyzet Barabással? Nem tudhatjuk, csak a képzeletünkre hagyatkozhatunk.
Amikor túl sok minden van, amiről beszélni lehet, hirtelen nincs miről beszélni.”

Amit biztosan tudunk, hogy A szereplők:

Csepei Zsolt
Rácz Endre
Sebők Maya

Ennyi kihagyás után újra berobban a köztudatba A kórus:

Barabás Lajos Zsolt
Demeter-Vincze András
Demeter-Vincze Tekla
Ötvös Kinga

A szöveget improvizációk alapján írta: A csapat.

Díszlet: Kupás Anna
Technika: Halmen József
A rendező munkatársa: Sipos Júlia és Vass Zsuzsanna
Rendező: Sipos Krisztina

Az előadás időtartama: 70 perc

Az előadás megtekintését 14 éven aluli nézőinknek nem ajánljuk.

A kolozsvári Váróterem Projekt 2017 januárjában ünnepelte fennállásának hetedik jubileumát. Az alapító tagok rögtön a Babes Bolyai Tudományegyetem elvégzése után vágtak bele ebbe a közös munkába, mondhatni vakmerően. Az idők folyamán további frissen végzett színészek, illetve más színházi szakemberek kerültek a csapatba. Repertoárjukban a felnőtteket megcélzó produkciók mellett elsősorban gyermekeknek szóló bábelőadásokat is készítenek. A fiatalokból álló csapat nyitott a kísérletezésre, legyen szó akár improvizáción alapuló munkáról vagy már meglévő szöveg fel- vagy átdolgozásról, társadalmi érzékenységű témák színreviteléről.

Kolozsvári7

A Bethlen Téri Színház már indulásakor határon túli előadó-művészeti szervezetekkel fogott együttműködésbe, hogy koncentráltan, egy-egy tematikus hétvége vagy kisfesztivál megrendezésével nyújtson bemutatkozási lehetőséget. Az idei évad második kiemelt eseménye Kolozsvárra fókuszál: a Váróterem Projekt és a GroundFloor Group érkezik a Bethlenbe, a három felnőtt és egy gyerek előadás mellett fotókiállítással, tárlatvezetéssel, irodalmi esttel, mozival, tesszük teljessé a hetet.

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!