Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Vándorbor - VáliBor állomás

Vándorbor - VáliBor állomás

A Vándorbor egy új eseménysorozat, amely ötvözi a magyar borok, borkultúra, gasztronómia és Magyarország legszebb borvidékei iránti szeretetünket a professzionális vendéglátással. Örömpiknik a szabadban, ahol a borász saját birtokán látja vendégül a borkedvelő közönséget és családjukat egy barátságos, laza ugyanakkor exkluzív miliőben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 16:30

Második állomásunk a Badacsonyörsön található VáliBor, ahol Váli Péter borász a házigazdánk. A borvacsora kulináris élményeiről a Budapest Party Service és Bernáth József chef gondoskodik, akit jól ismerhetnek A konyhafőnök című műsorból, s jelenleg az Art Catering creative chef-je.

Az est egyik fénypontjaSzalóki Ági „Csak egy nap a világ…” koncertje lesz, melyben Ági Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg. Elénekeli nekünk azt, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai fantasztikus művészek előadásában hangzanak el a színpadon.

A Vándorbor partyról Kovács László, hazai jazz körökben jól ismert JazzKovács gondoskodik.

Végre egy nap amely Rólatok, a családról, gyerekekről, gasztronómiáról, kultúráról és az igazi kikapcsolódásról szól balatoni panorámával és idilli környezettel fűszerezve.

Váli Péter 2000-ben alapította meg szőlőbirtokát Badacsonyörsön, a Badacsony szívében, a borkóstolás hazájában. A 150 méter magasan fekvő, dús barna erdőtalajjal borított, csodálatos panorámájú telek szerelem volt első látásra! A korábban itt lévő szőlőket rekonstruálták, részben újjátelepítették. Minden, a bor készítéséhez kellő folyamat helyben történik, ezt szolgálja a terület közepén kialakított pince is. Ebben a különleges miliőben kóstolhatjátok meg a Péter és Bogi gyermekeiről elnevezett, Luca, Vince, Peti és Márton borát!

Részletes program- és csomag információk a weboldalon és a Facebook oldalunkon.

www.vandorbor.hu

https://www.facebook.com/events/124303918127100/

 

 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!