Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Valentin napi Fejedelmi Csokoládé és Bor kóstoló

Valentin napi Fejedelmi Csokoládé és Bor kóstoló

Csokoládé szökőkútból folydogáló csokoládéba marcipángolyót mártani, bódító csokoládé illatot beszívni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni kedvesünk oldalán, szívet melengető, édes érzés. Kényeztesd Te is párodat, hozd el, és élvezzétek együtt a finomságokat!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 14. csütörtök, 18:00

A program alatt felszolgált ételek és borok:
- juhtúrós rolád sült parmezánnal, fehér csokoládéval - Kúcs Gyula Villányi Merlot 2015
- vegyes ízelítő falatok - Kúcs Gyula Irsai Olivér 2017
- Tüzes, forró szerelem desszert Zsadányi TKJ Tokaji Furmint 2015

A program 18 éves kortól látogatható!

Mindenkit édes szeretettel várunk a Csokoládé Múzeumi Kiállítás ünnepi élményével!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!