Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


V. Országos Team Slam Poetry Bajnokság Döntője

V. Országos Team Slam Poetry Bajnokság Döntője

A 2017-os év első nagyszabású Slam Poetry eseménye a már félévtizedes múltú V. Országos Team Slam Poetry Bajnokság döntője.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 21. vasárnap, 19:00

Csapatban nagyobbat üt a slam poetry!? Kicsit unalmas, de mindig ezt szoktuk kérdezni ilyenkor tavasszal. Tavaly a BLA BLA BAAL (Tengler Gergely és Tatai Gergő) lehajrázta a FO-CI-t (Horváth Kristóf - Színész Bob és Tunyogi Imre) és mindent vitt. Azóta eltelt egy év és a kihívók ott toporognak a Trafó küszöbén, hogy letaszítsák trónjáról a 2016-os bajnokcsapatot.

A BLA BLA BAAL vitathatatlan győzelme óta eltelt egy teljes év, ezért itt az ideje a csapatokba szerveződött slammerek újabb rangadójának.

A döntőben azok a teamek vesznek részt, akik az áprilisban megrendezett előválogatón már bizonyítottak. A produkciókat ez alkalommal is 3 főből álló szakmai zsűri bírálja el, a jelenlegi kétszeres egyéni bajnok Basch Péter elnöklésével, aki végigköveti az előválogatót is, további 2 meghívott szakmai potentát társaságában, kiegészülve 2 taggal a közönség soraiból. Az est megszokott házigazdái Mavrák Kata Hugee és Német Péter Zeek. Versenyen kívüli meghívott előadók is színesítik a műsort, a beatekért az Amoeba zenekar felel, a látványt a Kiégő Izzók csapata biztosítja. A téma szabad, az időkorlát 4 perc plusz 15 másodperc tiszteletidő, kellék, zene és jelmez használata nem megengedett, a hangsúly a szövegeken és azok előadásán van. A támogatóink felajánlásai mellett a Slam Poetry Budapest pénzdíjat is kitűzött, az első három helyezettnek, ezen kívül a közönség és a zsűri különdíja is kiosztásra kerül.

Pereszlényi Erika fotóján a tavalyi győztes BLA BLA BAAL (Tengler Gergely és Tatai Gergő) látható.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!