Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Turné: Olaszország, Udine 2017.12.10.

Turné: Olaszország, Udine 2017.12.10.

vezényel: Fischer Iván

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Bach: 3. (G-dúr) Brandenburgi verseny Bartók: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára Brahms: 3. (F-dúr) szimfónia „Ez a figyelemre méltó együttes mentes minden kötöttségtől, a világ legsokoldalúbb zenekara.” The Guardian A Budapesti Fesztiválzenekar a világ minden zenerajongójával megosztja a benne rejlő szenvedélyt, felfedezésre hív a muzsika még ismeretlen tájaira. Akármerre jár is, legyen szó a bécsi Musikvereinról, az amszterdami Concertgebouw-ról, a New York-i Carnegie Hallról, a Salzburgi Ünnepi Játékokról, a Luzerni Nemzetközi Fesztiválról vagy a BBC Promsról, a zene varázsát viszi el a hallgatóságnak, és elbűvöli közönségét.
Kamarazenei attitűdjének és a zenészek közötti különleges, támogató kapcsolatnak köszönhetően a BFZ csodálatos összhangot teremt, és mindenütt fellelkesíti közönségét, így biztosítva megkülönböztetett helyét a világ vezető zenekarai között. Ez a hozzáállás óriási hatást gyakorol a világ klasszikus zenei közösségére, és fokozza az együttes nemzetközi elismertségét.
A Fesztiválzenekar iránt nemzetközi szakmai körökben is lelkesednek. A Gramophone magazin a világ tíz legjobb zenekara közé sorolta, azok közé, amelyek az elmúlt évtizedekben jelentős hírnévre tettek szert.
Fischer Iván és muzsikusai fáradhatatlan munkájának köszönhetően a BFZ a legkeresettebb zenekarok közé emelkedett nemzetközi szinten, tovább erősítve a kiváló magyar zenei kultúra jelentőségét a világban. A Fesztiválzenekar egy olyan ország nagykövete, amelynél többet kevesen tettek hozzá a huszadik századi komolyzene fejlődéséhez.
Ebben az évadban a BFZ rezidens zenekarként tér vissza az Edinburgh-i és a Mostly Mozart fesztiválra újszerű szcenírozott produkciójával, Mozart Don Giovannijának rendkívül eredeti és modern rendezésével. Amszterdam, Párizs és Bécs közönsége is élvezetes zenei utazásra számíthat, megtapasztalva a muzsika lényegét.
Zenekarunk magához vonzza az egész világot, miközben közel viszi a magyar kultúra kiválóságát a nemzetközi közönséghez.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!