Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Turné: Amerikai Egyesült Államok, New York

Turné: Amerikai Egyesült Államok, New York

Mozart: Don Giovanni

Vezényel: Fischer Iván

Közreműködik:
Christopher Maltman (Don Giovanni)
José Fardilha (Leporello)
Laura Aikin (Donna Anna)
Lucy Crowe (Donna Elvira)
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Még New York City elképesztően gazdag kulturális kínálatában is megkülönböztetett szerepet játszik a Lincoln Center for the Performing Arts, amely egy kis híján 7 hektár nagyságú területen egy sor kulturális szervezetnek és intézménynek ad otthont. Itt, Manhattan szívében „lakik” többek között a Metropolitan Operaház, A New York-i Filharmonikus Zenekar vagy a New York City Ballet. Színházak, koncerttermek várják a kultúrára vágyó New York-iakat és külföldieket. Itt található a Rose Theater is, a maga három szintjével, méretes nézőterével, mozgatható, alakítható színpadával, amely a hagyományos színháztértől az arénáig mindent „tud”.

 

A Rose Theater a legkülönbözőbb előadásoknak, műfajoknak és rendezvényeknek ad otthont, a dzsesszkoncerttől a prózai színházig, a szimfonikus zenekari hangversenytől a táncig és balettig, filmbemutatóktól az operáig és a konferenciákig. A Fesztiválzenekar otthonosan mozog ebben az épületben: hagyományosan itt rendezik a Mostly Mozart Fesztivált is, amelyen a BFZ operaprodukciói évről-évre nagy sikerrel szerepelnek.

 

Tökéletes helyszín lesz Don Giovanni-előadásuknak is. A New York Times már 2011-ben is „magával ragadóbbnak, kreatívabbnak és merészebbnek” tartotta Fischer Iván Don Giovanni-rendezését, mint a legtöbb operaházi előadást. Idén új szereposztásban találkozhatunk a világ leghírhedtebb nőcsábászával, az egyik legtökéletesebb zeneműben, ami valaha született. Jegyvásárlási lehetőség itt

 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!