Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


TRIP to the Jungle w/ Pierrot & O.J. Sámson

TRIP to the Jungle w/ Pierrot & O.J. Sámson

OLD SCHOOL JUNGLE I BREAKBEAT I DRUM AND BASS

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 20. péntek, 22:00

A tradicionális jungle és az igényes pop fúziója, azaz a "plastic jungle" megalkotói: O.J. Sámson és tettestársa, Pierrot ezen az estén egy kevésbé ismert oldalukat mutatják meg azoknak a szerencsés utasoknak, akik hajójegyeiket felmutatják a TRIP fedélzetén.

Mind a ketten szerelmesei a jungle zenének, főleg a korai hangzásnak, amely 1994-ben élte fénykorát. Őshazájában, Nagy-Britanniában, főleg a feketék körében volt rendkívül népszerű. 
Az egykori aranylemezes Kartel-tag, énekes-rapper O.J. Sámson és az EMeRTon-díjas magyar zeneszerző, előadó, dalszövegíró, producer és játékfejlesztő, a Private Moon Studios vezetője és kreatív producere, Pierrot lemezlovasokként keverik majd a...jungle-t.

További malária ellen beoltott junglista, akiknek van ott keresnivalójuk:

LIA dnbnoise.com
DJ Ren DZSUNGEL KONYVE
AELX Tű alatt
LOG:N Elveszett Gyerekek Városa

 

jegyár:

elővételben: 1200 Ft.

helyszínen: 1500 Ft.

 

extra: 1000 Ft, ha valaki zöldre festett hajjal vagy tetőtől-talpig terepszínű ruhában érkezik

Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!