Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Trap Cd bemutató és időutazás - Equinox Zenekar

Trap Cd bemutató és időutazás - Equinox Zenekar

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 20:00

A modern mainstream jazzt játszó Equinox számos jazzfesztiválon, hazai és külhoni városban koncertezett pályafutása során.
Repertoárját Márkus Tibor Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zenekarvezető szerzeményei alkotják, melyeket a modern kompozíciós elemek felhasználása mellett a dallamosság és a befogadhatóság megtartása jellemez.  Ebben a zenekarban nagyon sokoldalú zenészek találtak egymásra. 2018-tól az Equinox állandó tagja Elek István, aki a JazzMa olvasói, szerkesztőségi munkatársai és a zenészek által leadott szavazatok alapján is 2017 legjobb baritonszaxofonosa lett. A két énekesnő egyénileg is sikeresen építi pályáját, de ebben a formációban új színeket tudnak megmutatni magukból.
A nagyon érdekes, intenzív hangzású zene néha elmegy elektronikus, illetve fúziós irányba, néha az énekesekkel melodikusabb, máskor nagyon ritmikus, vagy a free jazz határait súrolja.
Márkus Tibornak különös affinitása van a különböző stílusokhoz, hisz mint pedagógus nagyon jól ismer minden irányzatot, és az ezekből komponált zsáner- vagy karakterdarabok mégis
egységes hangzásképet adnak. 
„A zenepedagógus, pianista, szakíró, komponista, zenekarvezető, kultúrmisszionárius, fesztiválszervező Márkus Tibor ugyan egy személy, mégis gyakran támad az az érzésünk, hogy egy egész intézménnyel van dolgunk. Fáradhatatlanul tanítja és népszerűsíti a jazzt: nemcsak az erre szakosodott zongoristákat oktatja évtizedek óta, hanem minden nyitott és érdeklődő zenehallgató számára van érdemi mondandója a százéves műfajról.” Turi Gábor/MÜPA

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!