Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tóth Viktor Tercett

Tóth Viktor Tercett

Tóth Viktor legrégebben működő zenekara a Tercett, amely 2012 óta játszik a jelenlegi stabil felállásban. A zenekarvezető kompozícióihoz és játékához az igen erős ritmusszekció egyenrangú partnerként csatlakozik. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 20:00

Tóth Viktor Tercett

Közreműködik:
Tóth Viktor - szaxofon
Orbán György - nagybőgő
Hodek Dávid - dob

„Magától értetődően jazzt játszik és mindig másképp. Van egy nehezebben körül írható, érzelmi dimenziója is a zenéjének, amely hangokba öntve tükrözi Viktor szenvedélyes érzékét a képzőművészetek és a költészet iránt. Következésképp képeket is fest, történeteket is mesél a szaxofonnal. Ez teszi igazán lebilincselő előadóművésszé.”
 - írta 40. születésnapja alkalmából a többszörösen az Év Jazz-zenésze díjjal elismert jazz-szaxofonosról és zeneszerzőről nemrégiben a jeles jazz-kritkus, Pallai Péter. Tóth Viktor legrégebben működő zenekara a Tercett, amely 2012 óta játszik a jelenlegi stabil felállásban. A zenekarvezető kompozícióihoz és játékához az igen erős ritmusszekció egyenrangú partnerként csatlakozik. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat. 

A kerek születésnapot a Tóth Viktor Tercett a Fonó Records gondozásában nemrégen megjelent But Inside című lemezzel ünnepelte. Opusbeli koncertjükön elsősorban ennek anyagából válogatnak. „Vérbeli modern mainstream zene áramlik felénk a But Inside-ról. Élvezet hallani Tóth dögös szaxofon soundját, motívumait, ritmusait, és finom, de határozott irányítását a zenekar felett.” - írja Gáspár Károly a lemezről a jazzma.hu Lemezpolc rovatában.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!