Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Török Máté Napforduló című lemezének bemutatója

Török Máté Napforduló című lemezének bemutatója

A napforduló mindig valaminek a csúcsát jelenti. Állandó körkörösségben váltakozik a fény és a sötétség billenő hatalma. Olyan, akár egy lelassított, monoton ismétlődő dallam, melyben elmerülve felfedi magát a láthatatlan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 21. kedd, 19:30

Török Máté a Misztrál együttes egyik alapítójaként, és máig aktív tagjaként húsz éve énekel és zenésít meg verseket. Első önálló albuma központjában az ember, mint teremtett személy áll, aki élete folyamán szembesül a születéssel, a halállal, a szerelemmel, a hazával, a hittel, a családdal, az emberséggel és az embertelenséggel.

Játszótársak a koncerten: Szirtes Edina Mókus, Kemenes Anna, Apáti Ádám, Pintér Zsolt és a Misztrál együttes többi tagja.

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!