Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tompos Kátya - lemezbemutató

Tompos Kátya - lemezbemutató

Tompos Kátya

Lemezbemutató

Május 18-án a MOM Kulturális Központban egy teljesen új műsorral, de a régi fantasztikus zenekarával áll színpadra Tompos Kátya.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 19:00

Tompos Kátya

Lemezbemutató

 A Nemzeti Színház Jászai Mari díjas fiatal színésznője a Valami Amerika 2 című filmben csillogtatta meg először énektudását. A Magányos csónak című dal sokak kedvence lett. Az István a Király 2013-as előadásán Réka szerepében hódította meg a Papp László Budapest Sportaréna és a Szegedi Szabadtéri Színpad közönségét. Énekesnőként talán kevesebben ismerték eddig, pedig Kátya otthonosan mozog a jazz a pop és a világzene világában is.

2013 novemberében Keresztül Európán címmel jelent meg első önálló szólólemeze.

2017-ben Kátya újra stúdióba vonult, és Hrutka Róberttel közösen elkészítették a színésznő második szóló albumát. Ezen az albumon Kátya már szerzőként is bemutatkozik, a dalok egy része saját szövegeiből, verseiből, dallam ötleteiből született meg, még közelebb engedve a hallgatót saját világához.

Május 18-án a MOM Kulturális Központban egy teljesen új műsorral, de a régi fantasztikus zenekarával áll színpadra Tompos Kátya.

 

 Tompos Kátya Másik Felhő

https://www.youtube.com/watch?v=dYQsvYSKJFo

Tompos Kátya Szerelem

https://www.youtube.com/watch?v=U-wq6QX7bMA

 

Tompos Kátya Csak a szívem érzi

https://www.youtube.com/watch?v=Jnt3Fsli8lw

 

Tompos Kátya With or without you/Tavaszi szél

 

https://www.youtube.com/watch?v=AdAXuiq0XMA

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Fellépnek a Magyar Táncművészeti Egyetem Táncművészképző Intézetének növendékei-hallgatói.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!