Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


tHUNder Duo - Horváth Kornél és Dörnyei Gábor
2

tHUNder Duo - Horváth Kornél és Dörnyei Gábor

tHUNder Duo  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 8. hétfő, 19:30

"Nagy hatással volt ránk Kornél és Gábor meglepetésszerű, egyedi és kreatív játéka. Az amerikai fülek számára szokatlan európai perspektíva és nemzetközi zenei repertoár olyan profizmussal társul, ami bármelyik New York-i vagy Los Angeles-i stúdióban megállja a helyét. Kornél érzékenysége, kuriózumnak számító technikája, Gábor élvezetes ritmus- és lenyűgöző szólójátéka együtt igazán különleges és inspiráló." (Rob Wallis, a Hudson Music társalapítója és társelnöke)

A koncertprogram után kötetlen beszélgetésre és szakmai bemutatóra is sor kerül az ütőhangszerek iránt érdeklődő közönség számára.

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!