Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


The Bastard's story (Lear. Bábok és emberek)

The Bastard's story (Lear. Bábok és emberek)

A XIII. Shakespeare Fesztiválon a legjobb magyar Shakespeare előadások mellett külföldről is hívunk produkciókat, így láthatóak lesznek többek között szlovák, román, izraeli és határon túli magyar színházak produkciói is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 13. csütörtök, 20:30

A történet akkor kezdődik, amikor Lear már szétosztotta a királyságát két lánya – Goneril és Regan – között. Mindeközben Edmund, Gloucester grófjának törvénytelen fia visszatér száműzetéséből, hogy követelje a részét az örökségből.
A gyanúsítgatások, jogtalan vádaskodások és trükkök okozta intrikák sorozata végül pusztuláshoz és bukáshoz vezet.
Az eredeti darabtól eltérően ez a feldogozás Gloucester gróf fiának történetére fókuszál. Az öt színész és az általuk életre keltett öt báb kiemelkedő színészi játéka garantáltan a székhez ragasztja a nézőket.

A Malenki Theatre 1997-ben alakult. Azóta a csoport a modern színház területén dolgozik, kombinálva a klasszikus irodalmat az újító és a vizuális művészettel. Létezése alatt a Malenki Theatre elismeréseket kapott Izraelben, és a tengerentúlon, valamint több díjat és kritikai elismerést nyert világszerte.

Rendező: Michael Teplitsky 

Az izraeli  Malenki Theatre előadása

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!