Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


te tudod, én élem
2

te tudod, én élem

Tehát annak ellenére, hogy amilyen az apám és… tényleg abszolút, tehát itt nincs szó egyáltalán szeretetről, vagy semmi, de valahogy mégis… úgy érzem, hogy azért a része.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 26. péntek, 19:30

De még nem is így fogalmazva, hanem lehet, hogy itt már inkább a szükségről van szó ugye, hogy anyagilag; satöbbi, gyerekekkel. Ugye édesanyám nem bírná egyedül, tehát lehet, hogy inkább… ha bírná, ha bírná, akkor biztos, hogy nem!

Szereplők:
Czendrey Csenge
Karakai Dóra
Karlovitz Kinga
Katona Dóra
Kristóffy Róbert
Ragályi Balázs
Tormássy Viktória

Rendező: Zrinyi Gál Vince
Rendezőasszisztens: Anka Kristóf
Író: Mattyasovszky-Zsolnay Bálint

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!