Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Tandem Siklóernyőzés 20 perc
2

Tandem Siklóernyőzés 20 perc

Ejtőernyőzne, de még nincs tapasztalata? Próbálja ki a tandemrepülést!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

tandemrepülés segítségével lehetőséget nyújtunk a siklóernyőzés élményének megismerésére azok számára is, akik egy profi pilóta irányítása mellett, az utasülésben kényelmesen hátradőlve szeretnének gyönyörködni a táj szépségében. Széliránytól függően, a Hármashatár-hegy dombjain és a Pilisi hegységben kóstolhat bele a résztvevő ebbe a fantasztikus világba.

Fontos információk

Helyszín: Hármashatárhegy

A program 20 perces mely időtartam a légáramlatok függvényében változhat.

A voucher 1 főre szól, aki a sárkányrepülő pilótájával vesz részt az élményben.A programon való részvétel alsó korhatára 12 év.

Aki még nem töltötte be a 18. életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy felnőtt kísérővel érkezzen a programra.

A siklóernyő teljesen nyitott, szélvédő vagy búra nem védi a testünket a menetszéltől, ezért javasoljuk, hogy öltözzön rétegesen. Minden évszakban érdemes napszemüveget viselni.

A siklóernyőzés nagymértékben függ az időjárástól. Ha kedvezőtlen feltételek esetén el kell halasztani a repülést, akkor lehetőséget biztosítunk új időpont lefoglalására.Ugyanakkor szeretettel várjuk az élményben résztvevő rokonait, barátait, hogy figyelemmel kísérhessék a felszállást és a leszállást.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!