Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Táncolda (gyermek táncház) Pálfi-Cseri Anikó vezetésével
2

Táncolda (gyermek táncház) Pálfi-Cseri Anikó vezetésével

Családi táncház kéthetente pénteken tánctanítással, mondókákkal, népi gyermekjátékokkal.
7 éves korig ajánlott


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 6. péntek, 17:00

Élményszerű néptánc foglalkozás, ahol a mai modern rohanó világból a népi hagyományok nyomán kiszakadhatunk egy kicsit, és ahol a hét utolsó munkanapján elfeledheti mindenki a heti gondokat.

Vezeti: Pálfi-Cseri Anikó óvodapedagógus, „Így tedd rá” foglalkozásvezető

Jegyár: 600 Ft/fő (2 éves kor alatt díjtalan), terézvárosiaknak 300 Ft/fő

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!