Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Szex-Pénz-Rock&Roll - Szobácsi Gergő önálló estje (FŐPRÓBA)
2

Szex-Pénz-Rock&Roll - Szobácsi Gergő önálló estje (FŐPRÓBA)

Szobácsi Gergő önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 17. szerda, 19:00

Ki ne akart volna híres sztár lenni gyerekkorában? 10 évesen, az én kis lakótelepi szobám szőnyegpadlója, számtalanszor volt a Wembley stadion színpada, ahol Freddie Mercuryként feszítettem. A többség álmait viszont beőrölték a szürke hétköznapok malmai. Ez az est azokról szól akiknek végül mégis összejött. Azokról, akik megvalósították álmaikat. De biztos olyan ez a világ amilyennek álmainkban láttuk? Tényleg csak szex, pénz és rock&roll? Kiderül vadonatúj önálló estemből!

 

Az előadás időtartama kb. 90 perc

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!