Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Song-óra: Kelet-afrikai színekben, vendég: Vitali Maembe (TZ)

Song-óra: Kelet-afrikai színekben, vendég: Vitali Maembe (TZ)

Ezen az esten Vitali Maembe tanzániai gitáros-énekes csatlakozik a zenészekhez, hogy szerzeményeit közösen szólaltassák meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 21:00

Közreműködik:

Songoro Fatime - szaxofonok
Császári Gergely - gitár
Gányi Miklós - zongora
Sallai Jenő - basszusgitár
Horváth Péter - dob

Vendég:
Vitali Maembe - gitár, ének

A Song-óra improvizációs összművészeti színtér 2013 óta működik. Kitalálója és vezetője Songoro Fatime tanzániai-magyar szaxofonos, aki a „ráhangolás az összhangra” mottó jegyében előadásaikhoz minden alkalommal más és más zenész kollégákat hív meg közös improvizációra. Fatime három hónapos tanzániai felfedezőútjáról frissen hazatérve áll ismét színpadra régi és új barátaival egy spontán zenei diskurzusra. Az est második felében Vitali Maembe tanzániai gitáros-énekes csatlakozik a zenészekhez, hogy szerzeményeit közösen szólaltassák meg.

Vitali Maembe ismert tanzániai zenész, akinek művészete magában hordozza a hagyományos afrikai hangzásvilágot, s szókimondó szövegeiben és verseiben kiemeli az Afrikában fennálló poltikai-társadalmi problémákat. Fela Kuti vagy Franklin Boukaka munkásságához hasonlóan Maembe zenéje is arra összpontosít, hogy párbeszédet generáljon, bízva abban, hogy az emberek megoldásokat találhatnak felmerülő problémáikra. “Védőoltás a korrupció ellen” elnevezésű hosszú tanzániai zenei turnéja során számos várost és települést látogatott meg társaival, esélyt adva a polgároknak, hogy felszólaljanak a korrupció ellen.

Ez idáig öt albuma jelent meg, és olyan jelentős afrikai zenei eseményeken adott koncerteket, mint például a Bagamoyo Arts Festival, Karibu Festival, Zinduka Festival, World Day of Social Justice, Sauti za Busara, ugyanakkor sikerrel szerepelt számos európai nagyvárosban is.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!