Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SINATRA SWINGTIME Vastag Tamás Kocsis Tibor Lányi Lala Gájer Bálint

SINATRA SWINGTIME Vastag Tamás Kocsis Tibor Lányi Lala Gájer Bálint

Újra szól a swing! - Frank Sinatra és kortársainak dalaival intvitálják a közönséget zenés időutazásra a múlt század első felének Amerikájába a hazai jazz-és könnyűzene méltán népszerű előadói egy fantasztikus színpadi show keretében április 12-én a MOM Kulturális Központ színpadán!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 19:00

Vastag Tamás, Kocsis Tibi, Lányi Lala és Gájer Bálint Sinatra világslágerein túl megidézi a swing virágkorát is: a 30-as évek Amerikájának fehér inges, fekete autós, dohányfüstös miliőjét ahol harisnyakötőre loccsan a rum és még a tilos is szabad.
Az est során közreműködik a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió.

-Nr1Media Produkció-

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!