Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


SHOWDER KLUB felvétel - Dombóvári István, Hajós András, Janklovics Péter, Tóth Edu

SHOWDER KLUB felvétel - Dombóvári István, Hajós András, Janklovics Péter, Tóth Edu

SHOWDER KLUB felvétel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 1. hétfő, 17:15

A felvétel időtartama kb. 80-90 perc

Dombóvári István:

Falun született. Kisbabának olyan csúnya volt, hogy a szülei sokáig tanakodtak azon, hogy a gyerek helyett a nála sokkal jobban kinéző méhlepényt kellene hazavinni. Sokak szerint a mai napig nem lehet pontosan tudni hogyan is döntöttek végül a szülők. Ránézésre nem lehet megállapítani.

Alacsony. Sokáig azt hitte, hogy ez az állapot változhat. Még egy OKJ-s Legyünk magasabbak tanfolyamot is elvégzett, de olyan magasan volt a tábla, hogy nem látta, így megbukott a vizsgán.

Amorf. Hét évente testsúlyának felét leadja, majd újra felszedi. Ezzel mintegy híven demonstrálja a hét bő és a hét szűk esztendőt, amely már-már biblikus metafora.

A szereplés számára terápia. Élvezi, hogy bámulhatja a nőket, akik az előadás alatt a zárt ajtók miatt nem tudnak tőle elmenekülni. Humora nehezen behatárolható, valahol a ne már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli. Még nem olyan okos, hogy felérje ésszel, hogy mennyire buta.

Valóra szeretné váltani az álmát. A forintját pedig euróra.

 

Hajós András:

Szociológus, énekes, dalszerző, humorista. 2009-ben elnyerte a Déri János-díjat.

A Madách Imre Gimnáziumban érettségizett 1987-ben, és az ELTE szociológia szakán diplomázott 1998-ban.

Saját talkshowját 2003 tavaszától indította el Magánszám címmel, amelyet először a TV2-n sugároztak, majd kis szünet után a Viasat3-on láthatta a nézőközönség Késő este Hajós Andrással címmel. A műsor megszűnése óta Hajós évekig az RTL Klub Heti Hetes című műsorának gárdáját erősítette. 2005-ben ő vezette a Benne leszek a tévében című műsort, amelyből kilenc adást láthattak a nézők.

A 2002-ben készült Kelj fel komám ne aludjál című filmmel indult el a filmes világban. Azóta szerepelt a Boldog születésnapot! (2003), Magyar vándor (2004), Zsiguli (2004), Szűzijáték (2006) című filmekben. 2007-ben a Megy a gőzös c. Koltai-komédiában a Hiszékeny vakot alakította.

 

Janklovics Péter:

 A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

 

Tóth Edu

Pécs, Veszprém, London, Barcelona, San Diego, Budapest, Dumaszínház. Helyek, amik ott járta után már sosem lesznek ugyanolyanok.

Képtelen egy pillanatra is megnyugodni, mindig izgul, hadar, dadog, lelkesedik. Kikotyogja a mozifilmek végét, és még mindig nem zavarja, ha a metrón beleolvasnak az újságjába. Keményvonalas Indiana Jones-fanatikus, a szexuális védőnénik réme, Messssszler professzor úr titkárnőjét vegzáló financiális tésztaszűrő.

Régi vágású, közösségfüggő, fiatal könyvmoly, Hrabal-, Kerouac-, Krúdy- és Tarantino-rajongó álom gyáros. Író és humorista, aki leginkább író szeretne lenni. És humorista.

Ő a vakvarjúcska-szelídítő Eduskutyus, akinek még a tanulóvezetők sem állnak meg a zebránál. Mindig örül a szerdának, és szereti, ha eszébe jut a Pin-kódja.

 

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!