Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Seven Eyes koncert

Seven Eyes koncert

SEVEN EYES

Az együttes 2015-ben alakult, az alapító tagok a klasszikus gitáros Paulo Vinicius, brazil gitár művész, és Tanya Wells, angol énekesnő. Stílusuk klasszikus hindusztáni folk, jazz és latin zene egyvelege.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 27. csütörtök, 19:00

A zenekar debütáló albuma a “The Seed”, 2017. március 25-én jelent meg.

A kreatív India magazin szerint, zenéjük a hagyományos és modern stílusok finom ötvözete. Az album megjelenése után egy Angliai és Európai turné vette kezdetét, melynek részeként Budapestre is ellátogatnak és megörvendeztetnek minket zenéjükkel a K11-ben, április 27-én, 19 órától.

A turné - a Love and Etiquette Foundation jóvoltából valósult meg - a részleteiről a Seven Eyes hivatalos weboldalán találhatók információk: https://seveneyesofficial.com/

Tanya Wells -  énekes – dalszerző

Tanya világszerte ismert művészekkel dolgozott együtt, úgy s mint Anouskha Shankar, Joss St Nithin Sawhney. Fellépései során izgalmas új hangzásokat ötvöz saját stílusával. Ismertsége azzal kezdődött amikor a “Gulon Mein Rangha Bare” című, Urdu dalát feltöltötte Facebook oldalára és az több mint 1 milliós nézettséget ért el. A világ minden tájáról vannak rajongói, az India szubkontinensen azonban kifejezetten elismerik hindi és urdu kiejtése, valamint különleges hangja miatt, amelyeknek köszönhetően válik igazán egyedivé a nyugati előadók között.
Tanyát a pakisztáni Nemzetközi Emberi Jogi Egyesület, 2016-ban, a Művészeti Béke Nagykövetének jelőltek.

Paulo Vinicius - gitáros – dalszerző

Pauló 6 évesen kezdett gitározni, pályafutása során számos díjat nyert Brazília és Európa szerte. Zenei tanulmányai során, beválasztották, a legendás hegedűművész Yehudi Menuhin által alapított müncheni "Live Music Now" sorozatba. Paulo klasszikus zenei gyökerein túlmutatva, dalszerzőként is briliánsteljesítményt nyújt az albumon. Nemrég fellépett a BBC Wordben és a BBC Urduban, a "United Nations"-ban, New Yorkban, valamint a "Royal Shakespare Company"-ban Stadford Upon Avonban. Paulo gitár játéka változatos, érdekes ütő stílusa bepillantást enged a Brazil ritmusokba. Sokoldalú hangzásvilágával meglepi és jó kedvre deríti a közönséget.

Marcelo Morales - Dob

Marcelo 14 éves korában kezdett dobolni. Különböző zenekarokban játszott otthonában, Uberlandiában (Brazília). Rengeteg féle zenei stílust kipróbált, az Afro - Braziltól a Heavy Metálig. Néhány évvel az ütőhangszeres zenei diploma megszerzése után, ösztöndíjat kapott az USÁ-ban, az Iowa-I egyetemen, ahol tovább tökéletesítette jazz tudását.

Marcelo már magáénak tudhat egy albumot, eredeti hangzású dalokkal. Az USA-ban rögzítették 2013-ban, majd 2015-ben Brazíliában is megjelent. Zenei munkássága során remek művészekkel dolgozott együtt mint pl. a gitáros Bruno Manqueira, a basszus gitáros Thiago do Espirito Santo és a nagyszerű Észak Amerikai saxophonos Damani Phillips, valamint turnézott a mexikói (blues zenekar) "Los mind Lagunas"-al és kipróbálhatta magát Brazília szerte ismert blues zenésszekkel is.

Sergio -  Elektromos basszusgitár

Sergio 8 éves volt mikor felfedezte a basszusgitárt, 11 éves korára már biztos volt benne, hogy egy életre szóló "barátra" lelt. Az uberlandiai Konzervatóriumon nagybőgőzni tanult. Technikai tudását ezen évek alatt folyamatosan mélyítette el. Sokszínű hangzás világát többek közt Sergió Mellazzo és később Eduardo Machado inspirálta. Brazil ritmusok mint a "choro" és "baiao", valamint a szamba és az amerikai soul, rock és jazz egészíti ki repertoárját. Sergio saját dalokat is szerez, gyakran hallhattuk, láthattuk őt Brazília szerte. Az egyik szerzeménye "Canto das Folhas" - melyet testvérével, Paulo Viniciussal együtt szereztek - megtalálható a “The Seed” albumon.

Ajánlatunk


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!