Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Seasons of Life - Folklorshow

Seasons of Life - Folklorshow

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 1. péntek, 19:30

Vágy, virtus, szerelem, féltékenység, bánat, kísértés, vagyis az élet maga a néptánc tükrében. Erről szól a Seasons of Life, azaz Az élet évszakai című egész estés folklórshow. A kétrészes előadás az emberi élet legfontosabb eseményeit helyezi a középpontba, kultúránk jeles napjain keresztül mutatja be azokat. A tavasz és a Húsvét köszöntését, Szentiván éjjelét, a nyári kenyérszentelést, a menyegzői szokásokat épp úgy, mint a szüreti mulatságokat, az ősz ünnepeit és a karácsony meghittségét. Mindezt levetítve törékeny, ám sokszínű életünkre. A produkció ezzel együtt teljes képet alkot a Kárpát-medence néptánc kultúrájáról.

A Dance Alliance Entertainment a nagy múltú néptánc műhelyek - a székesfehérvári Alba Regia, a salgótarjáni Nógrád, és a miskolci Szinvavölgyi Táncegyüttes közreműködésével hívta életre az egyedülálló, izgalmas táncelőadását. Muha Csaba producer ötlete alapján a produkció színpadra állításában közreműködik Ifjabb Csoóri Sándor zeneszerző, a Budafolk Band vezetője, és Novák Péter színész, énekes. Koreográfus Rémi Tünde és Appelshoffer János, a Táncművészeti Egyetem Harangozó Díjas mesterei.

 

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!