Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


FRANK STEIN

FRANK STEIN

A Scallabouche Társulat bemutatja: FRANK STEIN
(önnarrációs mozaikok)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 15. kedd, 19:00

* KÜLÖNLEGES ESTE * Ezen az estén Király Eszter író, újságíró (a maga hamisíthatatlan, sajátos stílusában) fog beszélni, illetve beszélgetni a nézőkkel és az alkotókkal a látottakról. S mivel számára a Szörnyek Világa otthonos terep, mindenki bátran előhozakodhat a maga démonaival! Szókimondó, tűpontos, mélyreásós estünk lesz veletek, ahol arra keressük a választ közösen, vajon MIÉRT VESSZÜK KÖRBE MAGUNKAT SZÖRNYEKKEL.

A szörny hangja mindenkiben benne van: a sóvárgó taxisofőrben, egy önigazolást kereső fiúban, egy házasságukat megmenteni kívánó párban vagy a szexuális bűnt elkövető férfiben. Ezek a rémisztő, kihallgatott történetek, amelyeket Londonban és Budapesten, villamoson, vonaton vagy az utcán rögzítettek a társulat tagjai, alkotják az előadás vázát.
Számtalan narrációs technikán keresztül viszik bele az alkotók a nézőket Frank Stein világába. Egy olyan világba, ahol az emberek kendőzetlenül vallják meg saját történeteiket, és felteszik maguknak a kérdést: Megteremthetjük-e a szörnyet nemcsak magunkban, hanem másokban is történeteinken keresztül?
Végül is mindannyiunkban ott van a szörny, amit a magunkról alkotott történeteken keresztül létrehozunk, táplálunk majd profitálunk belőle. Önnarráció, történetgyártás és - értelmezés a Scalla storytelling technikájával, ahol bárki lehet a teremtő és az általa létrehozott és életben tartott lény is.


Szereplők:
Jászberényi Gábor
Messaoudi Emina
Szalontay Tünde

Dramaturg: Garai Judit
Produkciós vezető: Sáfrány Eszter
A rendező munkatársa: Stefán Gréta
Koncepció: Garai Judit és Alexis Latham

Rendező: Alexis Latham

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!