Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rokodál Koncert

Rokodál Koncert

XVII. Nemzetközi Bábfesztivál
A Petőfi Utcai Általános Iskola zenekarának és a Rokodál zenekar koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Rokodál együttes

A csapat 2014-ben alakult a társulat zeneszerető tagjaiból. Többnyire gyermekeknek adnak koncertet családi, óvodai, iskolai, vagy bábszínházi rendezvényeken, de felnőtteknek szóló előadásuk is van. Műsoruk nagy részét magyar népdalfeldolgozások teszik ki, amelyben a modern nyugati hangzás keveredik a népi autentikus szólamokkal. A különböző ütőhangszerek, a basszusgitár és gitár kíséretével egyedi megszólalást adnak a koboz, a furulya és a klarinét etnikus szólamaival, melyek az énekkel együtt alakítják ki a jellegzetes vidám dinamikus lüktetésű dalokat.

Tagok:
Balázs Csongor
Lenkefi Zoltán
Lovas Gábor
Rákóczi Antal
Soós Emőke

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!