Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Rock & Roll Party "The Memphis" Vendég: Marót Viki

Rock & Roll Party "The Memphis" Vendég: Marót Viki

Rock & Roll Party a "The Memphis" Zenekarral
Vendég: Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 10. szombat, 20:00

A zenekar célja, hogy a rock’n’roll műfaj legmeghatározóbb dalai és dalainak előadói a lehető legtökéletesebb eredetiségben, hangzásban és megjelenésben szólaljanak meg.

 

Azon túl, hogy a dalok eredeti céljának megfelelve szórakoztassunk, táncoltassunk, önfeledten, pozitív életérzésekkel, közösségben, a rock’n’roll zene későbbi vonalának a 60-as évek végétől a 70-es évek közepéig tartó időszak társadalmi üzeneteket megfogalmazó, a többségi társadalom álláspontját a mikrofonokba kiáltó feladatát is magunkénak érezzük.

A zenekar tagjai között a társadalom jószerével minden rétege megtalálható, vezető beosztású multicég alkalmazott, egyetemista-gyakornok, optikus vállalkozó, nyelvtanár, asztalos, coach-pszichológus, webdesigner.

Ennek fényében készült el a The Memphis első saját dala, ami zeneiségében méltó utódja a rock’n’roll nemzetközi és hazai nagyjainak, tartalmában, üzenetében pedig igazán friss, mai és értékes, Európa, mint kontinens és mint közösség jövőjéért való aggódást, reménységet fogalmazza meg.

A dal címe: Shake Europe Shake!

A dal videoklipje és élő verziója a március 10-ei Rock’n’Roll Party során debütál. Erre az eseményre a sajtó képviselőit is meghívjuk emiatt, mintegy zenés, nyílt sajtótájékoztató jelleggel. Tehát The Memphis Shake Europe Shake! Ősbemutató 2017. március 10. Ifiház!

Jegyár:
 
Elővételi: 2200 Ft
A koncert napján: 2600 Ft

 

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!