Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Richard Galliano & Demeniv Mihály

Richard Galliano & Demeniv Mihály

Galliano, Thelonious Monk, Granados, Debussy, Satie és Piazzolla művei

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 19:00

Richard Galliano, Demeniv Mihály (harmonika)

Richard Galliano francia harmonikaművész zenei stílusát nehéz behatárolni. Az európai népzenét, illetve még inkább a 20. század eleji francia szalonzenét gondolta újra, kibővítve annak érzelmi skáláját, hogy a modern időknek is megfelelhessen. Mindezt a jazz elemeivel ötvözte, szabad improvizációval oltotta be, így a két műfaj közötti határ szinte teljesen elmosódik. A stílust és magát az ötletet Astor Piazzollával való találkozásának köszönhette, aki az argentin tangót alakította át hasonló eszközökkel. Demeniv Mihályt a hazai közönség a Virtuózok című tehetségkutatóból ismerheti, ahol 2014-ben különdíjas lett. A fiatal művész szülei szintén zenészek, azonban mégsem családi nyomásra kezdett hangszert tanulni. Eleinte csak egy játék volt, amiből végül életre szóló szerelem lett. Első nemzetközi versenyét nyolcévesen nyerte, azóta a Zeneakadémia Nagytermétől a Los Angeles-i Disney Concert Hallig vezetett útja.

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!