Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Repülés Budapest felett másodpilótaként 1 fő részére
2

Repülés Budapest felett másodpilótaként 1 fő részére

Repülőt vezetne? Most átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A Budakeszi reptéren való találkozást követően egy 20-30 perces földi oktatásban részesül a 'másodpilóta' a repülés alapjairól. Ezt követően már kezdődhet is a 15-18 perces repülés, melynek során az oktatópilóta bevezeti a repülőgép vezetés csodálatos világába. A repülés során a résztvevő átveheti az irányítást a gép profi pilótájának felügyeletével, ennek időintervallumát a szakember határozza meg.

A Cessna gépek a világ legismertebb és legnépszerűbb típusai között vannak a repülés világában. Megalkotójuk Clyde Cessna, amerikai repülőgépgyáros, aki első repülőgépét 1911-ben építette.

Fontos információk:

Helyszín: Budakeszi repülőtér

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza. A program egy 20-30 perces földi oktatást és egy 15-18 perces repülést foglal magában.

Aki még nem töltötte be a 18 életévét, kérjük szülei hozzájárulását, és azt, hogy kísérjék el a programra.
A részvétel alsó korhatára 6 év.

Az élményben sajnos nem vehet részt az, akinek a testsúlya meghaladja a 100 kg-ot, illetve aki szív- és érrendszeri, valamint idegrendszeri betegségben szenved.

Amennyiben az időjárás kedvezőtlen feltételei miatt el kell halasztani a repülést, úgy lehetőséget biztosítanak egy másik alkalommal új időpont lefoglalására.


Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!