Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


RÉGIMÓDI BOHÓCTRÉFÁK ÚJMÓDI GYEREKEKNEK
2

RÉGIMÓDI BOHÓCTRÉFÁK ÚJMÓDI GYEREKEKNEK

Bohóc játék 4-10 éveseknek


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 4. vasárnap, 10:00

Ajánlott korosztály: 4-10 évesek
Van-e ki nem ismeri a Tölcsér-trükköt? Lehetséges, hogy nem láttátok még az Eltüntetőst? De a híres-neves Zsonglőrtanítás csak kijön már a könyökötökön? Aki még nem látta, ne hagyja ki! Aki már látta, - ki ne hagyja! Hiszen Kamilla Karamella és Fogas bohócok újra életre keltik ezeket a már hagyománnyá játszott mutatványokat, hogy ismét igazi bohóctréfákon mulathasson a Mélyen Tisztelt Gyermek-publikum.

Játsszák: Meszlényi-Bodnár Zoltán (Fogas), Vági Zsuzsa (Kamilla)
Zongorán kísér: Darvas Kristóf

Időtartam: 55 perc

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!