Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


RAPÜLŐK • AZ ÉVEZRED UTOLSÓ RAPÜLŐK KONCERTJE!

RAPÜLŐK • AZ ÉVEZRED UTOLSÓ RAPÜLŐK KONCERTJE!

AZ ÉVEZRED UTOLSÓ KONCERTJE!
A fiúk végleg búcsúznak! Az Audi Arénában vesznek örök (meglehet könnyes) búcsút a közönségtől. Utoljára láthatók így ebben a formában színpadon!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 20:00

Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor vagyis a Rapülők 24 év elteltével ismét ismét Győrben "szállnak le". Audi Aréna Győr ad otthont a méltó jubileumi lezárásnak.

Időpont: 2017. December 29.
Helyszín: AUDI ARÉNA GYŐR
Kapunyitás: 18:30
Koncert kezdés: 20:00

Kösz,hogy jössz...!

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

romantikus vígjáték két részben

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!