Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


RÁGYÚRUNK A KORTÁRSAKRA - Művészeti edzés kezdőknek

RÁGYÚRUNK A KORTÁRSAKRA - Művészeti edzés kezdőknek

Rágyúrunk a kortársakra
(művészeti edzés kezdőknek, 2. rész)
BALÁZS DÓRA - az ARTmargók blog szerkesztőjének vetített képes előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 19. hétfő, 19:30

Mivel az első "edzésen" megtanultuk honnan érdemes közelíteni a kortárs alkotásokhoz, most azt fogjuk megnézni, milyen sokféle van ezekből például médiumok és technikák tekintetében, és milyen sok lehetőség kínálkozik mindezek megtapasztalására és megismerésére. Korunk művei közül sokat már nem feltétlenül kell tisztes távolságból szemlélni: szép számmal akad olyan, amelyiket meg lehet fogni, pörgetni, simogatni, felmászni rá, benne végig sétálni, belenézni… Erre fogunk gyúrni ezen az előadáson, hiszen a kortárs alkotások egy másik lényeges vonása az, hogy csak a te aktív részvételeddel válnak teljessé. Márpedig ehhez formában kell lenni!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!