Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Queen Real Jazz közreműködik: Budapest Jazz Orchestra

Queen Real Jazz közreműködik: Budapest Jazz Orchestra

Queen együttes dalait jazz-es köntösbe öltöztetni? A nemzetközileg is ismert és elismert Budapest Jazz Orchestra (BJO) egyedüliként a világon erre a kérdésre keresi a zenei választ.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 20:00

Az elsőre szokatlan vagy akár meghökkentő ötlet Madai Zsolt jazz-dobos évek óta dédelgetett álma volt. Mikor Kollmann Gábor, a BJO művészeti igazgatója is fantáziát látott a különleges lehetőségben, megkezdődtek a nagyszabású projekt előkészítő munkálatai. A Queen életművét hallgatva és a dalok között válogatva egyértelművé vált, hogy a Queen nem “csupán” egy rock-zenekar volt, hanem négy különböző műfajt szerető zeneszerző olyan alkotó műhelye, mely a nagy ívű kompozíciók és brilliáns hangszerelési megoldások révén mind a klasszikus mind a jazz-zenét kedvelők táborát meghódította.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!