Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Pszichológiai Ismeretterjesztő Előadás

Pszichológiai Ismeretterjesztő Előadás

Pszichológiai ismeretterjesztő előadás – Gyermekkori fejlődési zavarok.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 27. csütörtök, 18:00

Előadó: Dr. Tárnok Zsanett klinikai szakpszichológus, neuropszichológus,  Tourette Szakambulancia egyik alapítója és vezető pszichológusa (Vadaskert Gyermek és Ifjúságszichiátriai Kórház és Szakambulancia).

Az előadás áttekinti a gyermekkorban leggyakrabban előforduló fejlődési zavarokat, mint pl. hiperaktivitás, figyelemzavar, kényszeres tünetek, tikek és autizmus spektrum zavarok. Szó lesz a tünetek hátteréről, a modern terápiás lehetőségekről, és a diagnózis nehézségeinek a kérdéseiről.

További információ: Nedeczeyné Helga  

Tel: 1/283-0230; Mobil: 0630-466-6693 E-mail: nedeczeyne.helga@csili.hu

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!